Marcipantærter med hyldeblomstcreme

Skønne marcipantærter med hyldeblomstcreme

Til ca. 15-16 stk
250 g marcipan
2 æg
100 g blødt smør
80 g sukker
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Frosting:
200 g philadelphia ost
150 g blødt smør
½ dl flormelis
4-5 spsk koncentreret hyldeblomstsirup

Fremgangsmåde:

Smør og sukker piskes til en homogen masse. Riv marcipanen groft og bland i dejen. Pisk æggene i et af gangen. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen til en jævn masse. Fordel dejen i små muffinsforme og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 12 min.

Tag herefter kagerne ud af ovnen, tryk i en lille fordybning i hver tærte med en teske og lad dem køle helt af.

Frosting/hyldeblomstcreme:

I mens piskes pynten. start med at piske smørret med flormelis. Pisk herefter friskosten i lidt af gangen. Tilsæt hyldeblomstsiruppen lidt af gangen og smag til. Stilles i køleskab i et par timer indtil det skal bruges. Er cremen blevet for tynd, kan der piskes lidt ekstra flormelis i.

Pynt med friske jordbær

 

Print Friendly, PDF & Email