Skønne marcipantærter med hyldeblomstcreme
Til ca. 15-16 stk
Friske danske jordbær…UHMMM
Gerne nyplukkede fra haven; Lune og solkyssede
- 100 g Blødt smør
- 80 g Sukker
- 250 g Marcipan
- 2 stk Æg
- 100 g Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 200 g Frisk ost fx. Philadelphia
- 150 g Blødt smør
- ½ dl Flormelis
- 4-5 spsk Koncentreret Hyldeblomstsaft eller sirup
-
Smør og sukker piskes til en homogen masse.
-
Riv marcipanen groft og bland i dejen.
-
Pisk æggene i et af gangen
-
Bland mel og bagepulver og rør det i dejen til en jævn masse
-
Fordel dejen i små muffinsforme og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 12 min.
Tag herefter kagerne ud af ovnen, tryk i en lille fordybning i hver tærte med en teske og lad dem køle helt af.
-
I mens piskes pynten.
Start med at piske smørret med flormelis. Pisk herefter friskosten i lidt af gangen. Tilsæt hyldeblomstsiruppen lidt af gangen og smag til. Stilles i køleskab i et par timer indtil det skal bruges. Er cremen blevet for tynd, kan der piskes lidt ekstra flormelis i.
-
Pynt med friske jordbær