Butterdejssnitter med Rejecreme

Butterdejssnitter med Rejecreme

 

 

Butterdejssnitter med Rejecreme
Antal: 4 personer
Ingredienser
Butterdejssnitter
  • 2 stk Butterdejsplader
  • 1 lille æg
Rejecreme
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl cremefraishe 38%
  • 1 tsk Dijonsennep
  • ½ saft af Citron
  • salt/ peber
  • 1 dl hakkede urter fx. dild, purløg og persille
  • 250 g Rejer
Pynt
  • Lakserogn
  • Karse
  • Citron i både
Fremgangsmåde
Butterdejssnitter
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skær butterdejspladerne ud i 5 lige store stykker og prik dem forsigtigt med en gaffel. Læg dem på en bageplade med bagepapir på og rids et harlekinmønster med en skarp kniv. Pas på ikke at skære igennem butterdejen. 

  2. Pensl butterdejssnitterne med sammenpisket æg og bag dem i ovnen i ca. 15 min. til de er gyldne og sprøde. Køles af på en rist.

Rejecreme
  1. Pisk fløde og cremefraishe sammen til blødt skum og rør dijon og citronsaft i. Smag til med salt og peber.

  2. Hak krydderurterne og rør dem i cremen sammen med godt afdryppede rejer.

Servering
  1. Flæk butterdejssnitterne på langs, således at du har en bund og en top af hvert butterdejsstykke.

  2. Anret på tallerken med rejecreme i. Pynt med lakserogn, friskklippet karse og både af citroner.

Print Friendly, PDF & Email
Switch to desktop version