Blomkålsfalafel
En anderledes, men skøn variant af blomkål.
Retten kan varieres i det uendelige med krydderier efter eget ønske. Ligeledes kan osten byttes ud med anden ost fx Cheddar, parmasan eller andet.
Det er blot at prøve sig frem.
Blomkålsfalafel
Ingredienser
- 1 blomkål (Ca. 700-800 g)
- 2 stk æg
- 1 dl Rasp
- 50 g Revet mozzarella
- 1 tsk paprika
- salt/peber
- Rasp til panering Gerne Pankorasp
Fremgangsmåde
-
Del blomkålen i mindre stykker og kør dem gennem en minihakker eller foodprocessor til de har størrelse som ris.
-
Rør blomkålsmassen med de øvrige ingredienser og form kugler på størrelse med golfbolde.
-
Tril dem forsigtigt i rasp og sæt dem på en bageplade. Dryp med en smule olivenolie.
-
Bages i ovn ved 220 grader i ca. 30 min til de er gyldne og let sprøde i overfladen
-
Server med det samme mens de er varme og sprøde.