Indbagt And med Rosenkål

Indbagt And  i porre/champignon med Rosenkål-salat

Til 4 personerIMG_2591 (2)

2 andebryster

1 pk. optøet butterdejsplader (6 stk)

2 porre

250 g champignon

2 spsk soya

1 spsk Æblesirup/honning

urtesalt

Rosenkålsalat:IMG_2591

300 g rosenkål

50 g smuttede mandler

½ rødløg

Æblesirup

Fremgangsmåde:

Porrer renses og snittes i tynde skiver. Champignon vaskes og skæres ligeledes i tynde skiver. Begge dele ristes på en pande med lidt olie til det er faldet godt sammen. Krydres med urtesalt og lidt peber og steger lidt videre sammen med 2 spsk soya samt 1 spsk sirup. Pas på det ikke brænder på.

Der ligges to skefulde grøntsager på den ene halvdel af de optøet butterdejsplader. Og dryppes med lidt æblesirup (eller anden sirup/honning). Den ferske and befries for skind. Skæres i skiver på ca. 0,5 cm. og der ligges ca. 3 skiver oven på grøntsagerne og krydres med urtesalt.

Butterdejsplanden foldes sammen og lukkes i kanterne med en gaffel (som ved pirogger). Pensles med lidt sammenpisket æg. Brug også gerne det sammenpisket æg som “lim”.

Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 20-25 min.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *