Jordskokke suppe

Jordskokke suppe

Skøn Jordskokke suppe
Antal: 4
Ingredienser
  • 800 g Jordskokker
  • 4-5 store Kartofler
  • 1 stort Løg
  • 5 dl Hønsefond
  • 2 dl Hvidvin
  • 2,5 dl Piskefløde
  • Salt/Peber
Fremgangsmåde
  1. Jordskokker vaskes grundigt med en hård børste - er de meget grove og knudrede, er det letteste at skrælle dem. Kartofler skrælles og skæres i tern. Løget hakkes.
  2. Løget svitses i en stor gryde. Jordskokker, kartofler og hønsefond tilsættes og koges i ca. 20 min - indtil de er møre.

  3. Hvidvin tilsættes og koges igennem ca. 10 min. Blendes herefter med en stavblender.

  4. Fløde tilsættes og varmes igennem. Suppen smages til med salt og peber.

Opskriftsnoter

Serveres med fintsnittede forårsløg eller porre. Stegte bacontern og rugbrødscoutoner og/eller rustikke boller.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.