Laks med pesto og coleslaw

Ovnbagt Laks med pesto på coleslawbund

Til 2 personerIMG_2595

300 g fersk laks

½ citron

urtesalt

2 tsk basilikum pesto

Coleslaw

4 store gulerødder ca. 350 g

300 g snittet hvidkål

1 dl skyr

1 dl yoghurt natural

1 spsk sennep

urtesalt, chili, hvidløg

Fremgangsmåde:

Rens laksen og læg den i et ovnfast fad. Dryp rigelig citron over og drys urtesalt. Bag i ovnen ved 170 grader i ca. 20-25 min. så den er akkurat færdig. Skræl gulerødder og riv dem groft. Hvidkålen snittes fint. Skyr, yoghurt, sennep, urtesalt, chili og hvidløg røres sammen og blandes med gulerødder og kål. Trækker indtil laksen er færdig.

Tag laksen ud af ovnen. Fjern skindet og anret den ovenpå en portion coleslaw. Smør en tsk pesto ovenpå og server med groft brød. Brug gerne hjemmelavet pesto. Ellers kan anbefales den økologiske basilikumpesto fra Urtekram.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *