Tunsalat m/Belugalinser

Skøn tunsalat på bund af Belugalinser

2 personer:

Ca. 350 kcal pr. portionIMG_2653

100 g belugalinser

1 ds tun

3 spsk skyr

saft af ½ citron

1 lille rødløg

1 tsk olivenolie

urtesalt/ chilisalt

1 lille håndfuld cherry tomater

 

Fremgangsmåde:

Kog 1 dl belugalinser med 2 dl vand i ca. 10-15 min – så der stadig er godt bid i. Rør Tunen med skyr, citronsaft og krydderier. Når linserne er færdige, hældes det resterende vand fra og olivenolie samt urtesalt røres i de varme linser. Skær tomater i halve og hak løget fint. Anrettes med belugalinser nederst. Halvdelen af tunsalaten sættes ovenpå og der pyntes med hakket rødløg samt tomater.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *