Paneret squash

Skønne squash med Panko-rasppaneret-squash

Til 2-3 pers:
1 hel squash
3 spsk hvedemel
1 æg
1 dl Pankorasp
Salt/peber/timian

Solsikkeolie

Fremgangsmåde:squash

Vask squashen og skær den i 1 cm tykke skiver. Tag 3 skåle. Put hvedemel i den 1. skål og bland med salt, frisk kværnet peber og timian. Både frisk timian og tørret kan benyttes. I skål nr. 2 slåes ægget ud i og piskes med en gaffel. Put Pankorasp i den 3. skål.

Pankorasp er en grovere hvedemels rasp som kan købes i alle velassocieret supermarked i den asiatiske afdeling.

Vend nu alle squashskiverne først i mel/krydderi blandingen, dernæst i ægget og til sidst i raspen. Læg dem alle på en tallerken.

I en dyb pande/gryde varmes 1-2 cm olie. Brug en knivspids rasp til at tjekke hvornår olien er klar. Når det syder omkring raspen – er olien klar til stegning.

Put et par squash i olien og lad det stege et par minutter til raspen er gylden. Vend. Afdryppes på en rist. Drys med en god flagesalt. Spises straks.

 

 

Print Friendly, PDF & Email