Rosenkål salat m/ mandler

Rosenkål salat med mandler

rosenkål

Rosenkålssalat med mandler
Antal: 2 Personer
Ingredienser
  • 300 g Rosenkål
  • 50 g Mandler
  • ½ Rødløg
  • 1-2 spsk Æblesirup/honning
  • Salt/ peber
Fremgangsmåde
  1. Skyl og rens rosenkålen ved at fjerne de yderste blade og skære det grove af stokken.

  2. De rensede rosenkål skal nu blancheres i let saltet vand. Bring vand i kog. Sluk for blusset. Put rosenkålen i og lad den trække i 5-7 min. Dryp dem herefter godt af. 

  3. Mandler smuttes. Hæld mandlerne i en lille skål og lad dem trække i kogende vand ca. 5 min. Herefter kan skallen "smuttes" af.

  4. Rødløg hakkes fint.
  5. Varm en sautepande op. Tilføj lidt olivenolie og rist rosenkålen et par minutter. Tilsæt æblesiruppen og salt/peber og lad rosenkålen få lidt farve. Anrettes på et fad og drysses med mandler samt fint hakket rødløg.

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.