Rosenkål salat m/ mandler

Rosenkål salat med mandlerrosenkål

Til 2 personer

300 g rosenkål

50 g mandler

½ rødløg

Æblesirup/honning

Urtesalt

Fremgangsmåde:

Skyl og rens rosenkålen ved at fjerne de yderste blade og skære det grove af stokken. Blancheres i let saltet vand. Bring vand i kog. Sluk for blusset. Put rosenkålen i og lad den trække i 5-7 min. Dryp dem herefter godt af. Mandler smuttes. Rødløg hakkes fint. Varm en sautepande op. Tilføj lidt olivenolie og rist rosenkålen. Tilsæt æblesiruppen og urtesalt og lad rosenkålen få lidt farve. Anrettes på et fad og drysses med mandler samt fint hakket rødløg.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *