Selleribøffer

Skønne panerede selleribøffer

IMG_2426

Til ca. 2 voksne og 2 børn

1 stort knoldselleri

1 æg

2 dl rasp

1 håndfuld cornflakes

Urtesalt + peber

Fremgangsmåde:

Knoldsellerien skrælles og rodnettet skæres af. Halver derefter sellerien og skær den i 1 cm tykke skiver. Kog dem i letsaltet vand ca. 3-4 min. Så de stadig har godt bid. Læg dem herefter på et rent viskestykke til de er næsten kølet af.IMG_2425

Pisk æg i en dyb tallerken og knus cornflakes og bland med rasp og salt og peber i en anden dyb tallerken. Panér nu selleristykkerne ved, at dyppe først i æg og derefter i rasp og steg dem på en pande i lidt olie ca. 4-5 min. til de får en gylden sprød skorpe.

Servér straks.

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *