Skøn kirsebær sauce

 Kirsebær sauce20141224_182948

Julens klassikere er mange – kirsebærsauce til Ris a’la manden er ikke til at komme udenom.

Er du fuld af juleoverskud eller bare tilhænger af god gastronomi – Aka et madøre som jeg…

Eller begge dele; Følger her en sødmefuld og kraftig kirsebærsauce til aftenens voksne bekendskaber:

Brug din dyrebare hjemmebrygget kirsebærsnaps fra sommerens gemmer. Den høster med garanti roser – er du ikke så heldig, at besidde en af slagsen, må du til lommerne og købe en. Snydes skal du ikke!!

 

 

 

Udskriv
Kirsebærsauce
Ingredienser
  • 3 dl Hjemmebrygget kirsebær snaps
  • 1 dl Mandarinsaft (Gerne den søde fra dåse)
  • ½ stk kanelstang
  • ½ stk Vanillestang (brug gerne en tom fra julens bagerier)
  • 3-5 spsk Appelsinsirup
  • Frafiltreret kirsebær fra snapsen - uden sten
  • Maizena til jævning
Fremgangsmåde
  1. Bland alle ingredienser i en lille kasserolle. Lun det igennem ca. 5-10 min.

  2. Smag til med saften fra en appelsin/citron

  3. Jævn saucen med maizena rørt ud i koldt vand. og lun hele herligheden igennem (uden at koge) i et par minutter.

Opskriftsnoter

Brug lige præcis den mængde kirsebær du ønsker.

 

Udsten dem om nødvendigt - det er dog ikke et must, husk dog at informerer gæsterne inden servering. Tandlægeregningen er vist alle foruden!!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *