Kirsebærsauce
Ingredienser
  • 3 dl Hjemmebrygget kirsebær snaps
  • 1 dl Mandarinsaft (Gerne den søde fra dåse)
  • ½ stk kanelstang
  • ½ stk Vanillestang (brug gerne en tom fra julens bagerier)
  • 3-5 spsk Appelsinsirup
  • Frafiltreret kirsebær fra snapsen - uden sten
  • Maizena til jævning
Fremgangsmåde
  1. Bland alle ingredienser i en lille kasserolle. Lun det igennem ca. 5-10 min.

  2. Smag til med saften fra en appelsin/citron

  3. Jævn saucen med maizena rørt ud i koldt vand. og lun hele herligheden igennem (uden at koge) i et par minutter.

Opskriftsnoter

Brug lige præcis den mængde kirsebær du ønsker.

 

Udsten dem om nødvendigt - det er dog ikke et must, husk dog at informerer gæsterne inden servering. Tandlægeregningen er vist alle foruden!!