Klargør laksen og skær den i grove tern. Gulerødder skrælles og skæres på skrå i tynde skiver.
Varm en wok op til den er rygende varm. Tilsæt olie og steg karrypastaen i ca. 30 sek under omrøring. Tilsæt gulerødder i tynde skiver. Hæld kokosmælken på og bring i kog. Lad det småkoge under låg i ca. 10 min.
Halvér æblet, fjern kernehuset og skær det i tynde skiver. Forårsløg renses og skæres i skrå skiver. Hold den hvide og grønne del adskildt. Efter 10 min. tilsættes laksen og den hvide del af forårsløgene og æblerne. Lad det simre ca. 5-8 min. til fisken akkurat er færdig.
Smag til med fiskesauce og lime/citronsaft. Tag wokken af varmen. Halver tomaterne, fjern kernerne og skær dem i både. Strø tomater samt forårsløg over retten.
Serveres med godt brød og blancherede broccoli. Evt. grove ris eller fuldkornspasta/ nudler