Go Back
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 1 stort knoldselleri
  • 1 stk æg
  • 2 dl Rasp
  • 1 håndfuld Cornflakes
  • Urtesalt/ peber
Fremgangsmåde
  1. Knoldsellerien skrælles og rodnettet skæres af. Halver derefter sellerien og skær den i 1 cm tykke skiver. Kog dem i letsaltet vand ca. 3-4 min. Så de stadig har godt bid. Læg dem herefter på et rent viskestykke til de er næsten kølet af.

    Servér straks.



  2. Pisk æg i en dyb tallerken.

  3. Knus cornflakes og bland med rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken. Panér selleristykkerne ved, at dyppe først i æg og vend derefter i rasp.

  4. Steges på en pande i lidt olie ca. 4-5 min. til de får en gylden sprød skorpe.

  5. Server straks mens de er sprøde og varme.