Græskar udkernes, skrælles og skæres i tern. Løg hakkes groft. Gulerod skrælles og skæres i tern. Æblet skrælles, kernehuset fjernes og skæres i både.
I en stor gryde opvarmes olien. Karry tilsættes og ristes sammen med hvidløg i skiver og revet ingefær.
Løget sauteres med til det er klart. Græskar, æble og guleroden tilsættes og steger et par minutter.
Hønsebouillon tilsættes - brug med fordel en god (gerne hjemmelavet) hønsefond. Lad det hele simre ca. 30 min. til det er mørt. Herefter blendes suppen. Smages til med salt og peber.
Kokosmælk tilsættes og koges igennem et par minutter.
Ønskes en lidt mere krydret suppe kan med fordel benyttes chilisalt samt en smule hvid eller ceyenne peber.
Serveres med stegt oksefars med krydderier samt en skefuld cremefraishe og lækkert groft brød fx. disse grøntsagsboller.