Tænd ovnen på 180 grader og beklæd brødformen med bagepapir
Vask appelsinen og riv skallen fint af den ene halvdel. Pres saften ud.
Pisk appelsinskal + saft, blødt smør, sukker, groftrevet marcipan, æg, mel, kanel og salt sammen med en elpisker til det lige akkurat er sammenhængende og ensartet.
Fordel dejen i den forede brødform og bag kagen i ca. 35 min. Lad kagen køle af i formen på en bagerist.
Pres saften af den anden halve appelsin - der skal bruges ca. 3 spsk saft.
Pisk smør, flormelis, kakao og appelsinsaft til en let og luftig creme.
Når kagen er helt afkølet, kan den pyntes med choko-smørcremen. Sprøjt den på med en sprøjtepose og stjernetylle.
Inden servering pyntes kagen med sukkerkugler mv efter eget ønske.
Kagen opbevares i køleskab indtil den skal serveres.
Denne marcipankage er meget sød og bastand, så Server gerne en skøn kirsebær snaps til.