Marcipantærter med hyldeblomstcreme

Skønne marcipantærter med hyldeblomstcreme

Til ca. 15-16 stk

Friske danske jordbær…UHMMM

Gerne nyplukkede fra haven; Lune og solkyssede

 

 

 

Marcipantærter med hyldeblomstcreme og jordbær
Ingredienser
Marcipantærter
  • 100 g Blødt smør
  • 80 g Sukker
  • 250 g Marcipan
  • 2 stk Æg
  • 100 g Hvedemel
  • 1 tsk Bagepulver
Hyldeblomstcreme
  • 200 g Frisk ost fx. Philadelphia
  • 150 g Blødt smør
  • ½ dl Flormelis
  • 4-5 spsk Koncentreret Hyldeblomstsaft eller sirup
Fremgangsmåde
  1. Smør og sukker piskes til en homogen masse.

  2.  Riv marcipanen groft og bland i dejen.

  3. Pisk æggene i et af gangen

  4.  Bland mel og bagepulver og rør det i dejen til en jævn masse

  5. Fordel dejen i små muffinsforme og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 12 min.

    Tag herefter kagerne ud af ovnen, tryk i en lille fordybning i hver tærte med en teske og lad dem køle helt af.



Hyldeblomstcreme
  1. I mens piskes pynten.

    Start med at piske smørret med flormelis. Pisk herefter friskosten i lidt af gangen. Tilsæt hyldeblomstsiruppen lidt af gangen og smag til. Stilles i køleskab i et par timer indtil det skal bruges. Er cremen blevet for tynd, kan der piskes lidt ekstra flormelis i.

  2. Pynt med friske jordbær

Opskriftsnoter

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email