

- 1 lille Squash
- 2 fed Hvidløg
- 1 stort Løg
- 1-2 spsk Rød karrypasta
- 3 dl Fond fx. ande/hønse
- 1 ds Kokosmælk
- 250 g Ananas
- 200 g Grønne Bønner
- 350-400 g Andebrystfiletter (4 stk)
- 2 spsk Sukker (gerne kokossukker)
- 2 spsk Fiskesauce
- 1 stk Lime, saften af
- 2 spsk Olivenolie
- 4 dl Ris
-
Kog risene efter anvisning på pakken
-
Andebryster ridses i harlekin mønster på skindsiden og steges i 1 spsk olie på en brændvarm pande i ca. 10 min med skindsiden nedad. Vendes herefter og steges 2-3 min på kødsiden.
-
Mens andebrysterne steger, klargøres saucen. Pil løg og hvidløg. Snit løget i tynde både og skær hvidløg i skiver.
-
I en wok eller sautepande opvarmes 1 spsk olie. Steg hvidløg og løget i.
-
Tilsæt karrypastaen og steg i 2 min. Hæld kokosmælk og fond ved og lad simre i 5 min.
-
Klargør i mens squash, ananas og bønner.
-
Squash halveres på langs og kernerne i midten fjernes med en ske. Skær i tynde skiver på ca. 5 mm.
-
Ananas skrælles ved at skære toppen og bunden af. Stil den og skær skrællen af med en skarp kniv. Halver ananasen og del yderligere i kvarter på langs. Skær den hårde midter- cylinder væk. Skær kvarterne i tykke skiver og yderligere i mindre stykker.
-
Bønnerne vaskes og enderne skæres af.
-
Bønner, ananas og squash vendes i karrysaucen sammen med kokossukker (almindelig sukker kan bruges) og fiskesauce. Lad det simre ca. 5 min. Smag til med limesaft.
-
Anret den røde karry sauce i et stort fad. Skær andebrysterne i skiver på ca. 1 cm og læg ovenpå.
-
Serveres med kogte ris og evt. majskolber.