Blomkålsfalafel

Blomkålsfalafel

En anderledes, men skøn variant af blomkål.

Retten kan varieres i det uendelige med krydderier efter eget ønske. Ligeledes kan osten byttes ud med anden ost fx Cheddar, parmasan eller andet.

Det er blot at prøve sig frem.

 

 

 

Blomkålsfalafel
Ingredienser
  • 1 blomkål (Ca. 700-800 g)
  • 2 stk æg
  • 1 dl Rasp
  • 50 g Revet mozzarella
  • 1 tsk paprika
  • salt/peber
  • Rasp til panering Gerne Pankorasp
Fremgangsmåde
  1. Del blomkålen i mindre stykker og kør dem gennem en minihakker eller foodprocessor til de har størrelse som ris.

  2. Rør blomkålsmassen med de øvrige ingredienser og form kugler på størrelse med golfbolde.

  3. Tril dem forsigtigt i rasp og sæt dem på en bageplade. Dryp med en smule olivenolie.

  4. Bages i ovn ved 220 grader i ca. 30 min til de er gyldne og let sprøde i overfladen

  5. Server med det samme mens de er varme og sprøde.

 

Print Friendly, PDF & Email
Switch to desktop version