Pasta med skinkefars og spinat
En nem og skøn hverdagsret. Skønne friske grøntsager – og spinat er en af de første afgrøder man kan høste fra egen have.
Husk at skylle spinaten godt og grundigt for evt jordrester.
Pasta med spinat-skinkefars
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 pk frisk fuldkornspasta
- ½-1 pose Frisk spinat
- 1 stk Løg
- 300 g Skinkefars/ kyllingefars
- 1-2 fed hvidløg
- ½ dl Soya
- 2 spsk Sesamolie
- Salt + peber
Fremgangsmåde
-
Løg hakkes og svitses. Hvidløget snittes fint og tilsættes.
-
Herefter tilsættes farsen. Spinaten tilsættes og steger med til det falder sammen.
-
Pastaen koges som anvist på pakken og tilsættes retten. Vend godt rundt.
-
Smages til med soya, sesamolie, salt og peber.
Opskriftsnoter
Denne pasta kan laves hele året - der kan snilt benyttes spinat fra frost.
Tilsæt også gerne andre grøntsager til pastaen - fx babymajs som snittes i mindre stykker og tilsættes sammen med spinaten.