Pasta med skinkefars og spinat

Pasta med skinkefars og spinatIMG_1516

 

En nem og skøn hverdagsret. Skønne friske grøntsager – og spinat er en af de første afgrøder man kan høste fra egen have.

Husk at skylle spinaten godt og grundigt for evt jordrester.

 

 

 

Pasta med spinat-skinkefars
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 1 pk frisk fuldkornspasta
  • ½-1 pose Frisk spinat
  • 1 stk Løg
  • 300 g Skinkefars/ kyllingefars
  • 1-2 fed hvidløg
  • ½ dl Soya
  • 2 spsk Sesamolie
  • Salt + peber
Fremgangsmåde
  1. Løg hakkes og svitses. Hvidløget snittes fint og tilsættes. 

  2. Herefter tilsættes farsen. Spinaten tilsættes og steger med til det falder sammen. 

  3. Pastaen koges som anvist på pakken og tilsættes retten. Vend godt rundt. 

  4. Smages til med soya, sesamolie, salt og peber.

Opskriftsnoter

Denne pasta kan laves hele året - der kan snilt benyttes spinat fra frost.

Tilsæt også gerne andre grøntsager til pastaen - fx babymajs som snittes i mindre stykker og tilsættes sammen med spinaten.

 

Print Friendly, PDF & Email