Blomkålssalat m/ pinjekerner

Lækker lun blomkålssalat m/ persille og pinjekerner

1 blomkålshoved ca. 500 g20140911_183457 (2)

1 kop hakket Persille

Pamasan Grana Padano

1 pose pinjekerner

saft af 1 økocitron

Olivenolie

salt og peber

 

Fremgangsmåde:blomkål-pinjekerner

Blomkålen skylles og plukkes i små buketter. Brug endelig stokken. Snit den i tynde skiver. Steg den på en stegepande et par minutter i god olivenolie. Til det får lidt farve. Lad det stå og køle lidt af. Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager farve. Og rør en dressing af saften fra en citron og 2 spsk olivenolie og salt og peber. Skyl og dup vandet af persillen og hak det fint. Den let afkølede blomkål vendes med persille og rigelig høvlet parmasan. Vend dressingen samt pinjekernerne i salaten. Er nu klar til servering.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.