Rødbedesalat med mozzarella og pinjekerner

Rødbedesalat med mozzarella
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 4-5 stk Rødbeder
- 1 bøtte Mozzarella kugler
- 2 spsk Pinjekerner
- 1 spsk Kirsebærsirup
- 1 spsk Olivenolie
- 1 tsk Æbleeddike
- Salt/peber
Fremgangsmåde
-
Rødbeder koges møre ca. 45-60 min. Overhældes med koldt vand. Når de er til at håndtere smuttes skrællen af.
-
Skæres i mundrette stykker og vendes med sirup, olie, eddike og krydderier.
-
Steg pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne og lækre.
-
Anret rødbederne på et fad. Top med mozzarella kugler og pinjekerner og server.
Opskriftsnoter
Det her er den børnevenlige udgave med milde mozzarella kugler - brug gerne en kraftig, cremet feta i tern hvis du ønsker mere smag og kant. Ligeledes kan rødbederne anrettes på en bund af sprød, smagfuld ruccola salat; som giver en smagfuld sprødhed og lethed til de ellers tunge rødbeder.