Rødbedesalat med mozzarella

Rødbedesalat med mozzarella og pinjekerner

Rødbedesalat med mozzarella
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 4-5 stk Rødbeder
  • 1 bøtte Mozzarella kugler
  • 2 spsk Pinjekerner
  • 1 spsk Kirsebærsirup
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Æbleeddike
  • Salt/peber
Fremgangsmåde
  1. Rødbeder koges møre ca. 45-60 min. Overhældes med koldt vand. Når de er til at håndtere smuttes skrællen af.

  2. Skæres i mundrette stykker og vendes med sirup, olie, eddike og krydderier.

  3. Steg pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne og lækre.

  4. Anret rødbederne på et fad. Top med mozzarella kugler og pinjekerner og server.

Opskriftsnoter

Det her er den børnevenlige udgave med milde mozzarella kugler - brug gerne en kraftig, cremet feta i tern hvis du ønsker mere smag og kant. Ligeledes kan rødbederne anrettes på en bund af sprød, smagfuld ruccola salat; som giver en smagfuld sprødhed og lethed til de ellers tunge rødbeder.

Print Friendly, PDF & Email
Switch to desktop version