Go Back
Rabarberlikør
Ingredienser
  • 600 g Vinrabarber
  • 300 g Sukker
  • 1 stang Vanille
  • 1 Flaske Brøndumssnaps klar
Fremgangsmåde
  1. Rens rabarber og skær dem i mindre stykker. Kom dem i et patentglas sammen med sukker og vanillestang. 
  2. Overhældes med snaps og trækker mellem 6 uger til 6 mdr inden den filtreres og trækker yderligere 1 måned inden den er klar til servering. 
  3. Gem endelig de frafiltreret rabarber som smager skønt i bl.a kager.
Opskriftsnoter

 

Gode Tips:

 

Brug Likøren blandet i champagne/mousserende vin som velkomstdrinks i blandingsforholdet 1:3. Eller drik den som likør til kaffen.

 

Prøv at røre den med flødeskum/mascapone til fx chokoladekage. Eller dryp over vanilleis.

 

Lav gerne en ekstra stor portion - har man først smagt denne skønne sommerdrik, smager det af mere! Og den kan snilt holde sig et år - hvis den altså ikke bliver drukket inden!