Go Back
Squash Fritter
Ingredienser
  • 1 stor Squash (ca. 400 g) Eller 2 mindre
  • 1 stort æg
  • 1 dl Pankorasp
  • 1 dl Fintrevet parmasan ost
  • Salt/peber
Fremgangsmåde
  1. Skyl squashen og skær den i stave på ca. 5 x 1 cm. Er den meget stor kan det være nødvendigt, at skære noget af den svampede midte (Kernerne) fra. Gem evt i fryseren til senere brug i en gryderet.

  2. Slå ægget ud i en frysepose og ryst det godt sammen.

  3. Bland pankorasp og fintrevet parmasan sammen i en dyb skål. 

    Bland salt og peber i.

  4. Squashstavene puttes i æggemassen i posen og blandes godt, så der kommer æg på alle sider. Del evt squashen op i flere små portioner.

  5. Tag squash stykkerne op enkeltvis og vend i raspen. Brug evt en madpincet.

  6. Læg hvert stykke på en bradepande beklædt med bagepapir i et lag.

  7. Bag Squash fritterne ved 210 grader i ca. 15-18 min. til de er gyldne. Serveres straks.

Opskriftsnoter

Disse lækre Squash stave kan varieres i det uendelige, afhængig af smag og behag. Tilføj en ½ tsk hvidløgspulver og smagen er straks en anden. 

 

Eller bland chilipulver i raspen og få en kraftig stærk eftersmag. Det er kun fantasien der sætter grænser.