Skyl squashen og skær den i stave på ca. 5 x 1 cm. Er den meget stor kan det være nødvendigt, at skære noget af den svampede midte (Kernerne) fra. Gem evt i fryseren til senere brug i en gryderet.
Slå ægget ud i en frysepose og ryst det godt sammen.
Bland pankorasp og fintrevet parmasan sammen i en dyb skål.
Bland salt og peber i.
Squashstavene puttes i æggemassen i posen og blandes godt, så der kommer æg på alle sider. Del evt squashen op i flere små portioner.
Tag squash stykkerne op enkeltvis og vend i raspen. Brug evt en madpincet.
Læg hvert stykke på en bradepande beklædt med bagepapir i et lag.
Bag Squash fritterne ved 210 grader i ca. 15-18 min. til de er gyldne. Serveres straks.
Disse lækre Squash stave kan varieres i det uendelige, afhængig af smag og behag. Tilføj en ½ tsk hvidløgspulver og smagen er straks en anden.
Eller bland chilipulver i raspen og få en kraftig stærk eftersmag. Det er kun fantasien der sætter grænser.