Go Back
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 2 stk Andebryster
  • 1 pk optøet butterdejsplader (6 stk)
  • 2 stk porre
  • 250 g Champinon
  • 2 spsk Soya
  • 1 spsk Æblesirup/honning
  • Urtesalt/ peber
Fremgangsmåde
  1. Porrer renses og snittes i tynde skiver. Champignon vaskes og skæres ligeledes i tynde skiver. Begge dele ristes på en pande med lidt olie til det er faldet godt sammen.

  2. Krydres med urtesalt og lidt peber og steger lidt videre sammen med 2 spsk soya samt 1 spsk sirup. Pas på det ikke brænder på.

  3. Læg alle butterdejsplader på let meldrysset bord.

  4. Læg to skefulde grøntsager på den ene halvdel af hver butterdejsplade. Dryp med lidt æblesirup (eller anden sirup/honning).

  5. Den ferske and befries for skind. Steges på en pande på begge sider ganske kort. Krydr med salt og peber.

  6. Skær andebrysterne i tynde skiver ca. 0,5 cm og læg ca. 3 skiver på de stegte grøntsager.

  7. Butterdejsplanden foldes sammen og lukkes i kanterne med en gaffel (som ved pirogger). Pensles med lidt sammenpisket æg. Brug også gerne det sammenpisket æg som "lim" rundt i kanterne.

  8. Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 20-25 min.