Start med at skære alle hinder af svinekæberne eller få din slagter til det. Drys dem med lidt salt og lad dem stå og trække ca. ½-1 time ved stuetemperatur.
Skræl gulerødder og æbler og skær dem i mindre stykker. Hak løg og hvidløg i tern.
Bland mel, salt og peber og drys hver svinekæbe med lidt af blandingen lige inden stegning.
I en stor gryde smeltes 50 g smør. De hakkede løg og hvidløg steges i et par minutter.
Steg alle svinekæber på alle sider.
Lav en krydder-pose med laurbær, peberkorn og timian - brug evt et the-filter og luk til.
Hæld øl og fond i gryden og tilsæt krydderi posen. Lad retten simre i 2-2½ timer - til kødet er helt mørt.
Fisk alle svinekæberne op med en hulske. Kassér krydderiposen. Og blend saucen til en lind masse. Lad den koge igennem 5-10 min og smag til med salt og peber. Evt lidt barbecuesauce eller ribsgele. Mangler retten syre kan der bruges lidt æbleeddike eller andet frugt eddike.
Læg kødet tilbage i gryden og lad det varme igennem. Tilsæt evt et glas perleløg
Servér svinekæberne med kartoffel/rodfrugtemos, stegte champignon og æbler i tern. Drys med hakket persille.