Rabarber Likør
Den søde smag af sol og sommer:
600 g Vin Rabarber
300 g sukker
1 stang vanille
1 flaske Brøndumssnaps Klar (Vodka kan også bruges – eftersmagen bliver knap så skarp)
Fremgangsmåde:
Rens rabarber og skær dem i mindre stykker. Kom dem i et patentglas sammen med sukker og vanillestang. Overhældes med snaps og trækker mellem 6 uger til 6 mdr inden den filtrers og trækker yderligere 1 måned inden den er klar til servering. Gem endelig de frafiltreret rabarber som smager skønt i bl.a kager. Prøv evt. disse rabarbermuffins.
Brug Likøren blandet i champagne som velkomstdrinks. Eller drik den som likør til kaffen.
Prøv at røre den med flødeskum til fx chokoladekage. Eller dryp over vanilleis.
Lav gerne en ekstra stor portion – har man først smagt denne skønne sommerdrik, smager det af mere!