Chokolademuffins med sorte bønner

Chokolademuffins med sorte bønner

Ja du læste rigtigt! Denne her opskrift skal prøves – ungerne herhjemme er vilde med dem. Ikke en synes de har en snært af bismag af noget sundt!!

Til ca. 12 stkDSC02462

200 g kogte sorte bønner

50 g blødt smør

100 g solbærsirup

100 g smeltet mørk chokolade

1 tsk vanillepulver

½ tsk salt

½ dl kakaopulver (Valhrona)

2 tsk bagepulver

4 æg

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser skal være stuetemperatur – det giver en glat ensartet dej.

Start med at blende bønnerne. Kom stykker af den bløde smør i sammen med siruppen og blend til en glat og ensartet masse. Smelt imens chokoladen over vandbad – lad den køle en anelse af og hæld den i blenderen. Kom vanille, salt, kakao og bagepulver i og blend æggene i et af gangen. Fyld kagemassen i ca. 12 muffinsforme og bag dem ca. 20-25 min ved 185 grader. Lad dem stå lidt inden servering – server gerne ved stuetemp. Konsistensen er fyldig og og let fugtig – smagen er helt eventyrlig.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.