Blomme Saft/Sirup

BlommesaftIMG_2049

IMG_2049Udstenede blommer i halve

Vand til det dækker

1-2 vanillestænger

Koges i ca. 40 min. Sies natten over.

 

BlommesirupIMG_2052

3 dl blommesaft

1½ dl sukker

2 cm vanillestang

Koges til en tyk cremet sirup ca. 25 min. Der bliver ca. 2 dl sirup. Hold godt øje med siruppen – Kog endelig ikke for længe da blommesaft geleterer. Men men så bliver der en lækker blommegelé ud af det.

 

Blomme-Appelsin Sirup

4 dl blommesaft

1 dl frisk presset appelsin

2-3 dl sukker

2 cm vanillestang

Koges til en tyk cremet sirup i ca. 25 min. der bliver ca. 2-3 dl sirup.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *