Syltede grønne tomater

Syltede grønne tomater

IMG_1808

800 g små grønne tomater

Til 4 glas á 250 ml.

IMG_1810

Syltelage:

1 dl æblecidereddike

2 dl lys eddike

2 dl vand

½ kg sukker

1 Stjerneanis

1 Vanillestang

1 kanelstang

(nelliker)

 

Fremgangsmåde:

Tomater skylles og prikkes forsigtigt med en gaffel. Kog syltelagen godt igennem. Tilsæt tomaterne og lad dem simre 8-10 Min. Fiskes herefter op med en hulske. Og hældes i skoldede, alkoholskyllet glas.

IMG_1809

Syltelagen koges  op påny og skummes godt af. Kog godt igennem ca. 10 min. Gryden tages af varmen Og krydderierne fiskes op. Tilsæt evt. atamon efter ønske. Lagen hældes over tomaterne til det dækker.

Luk til og gemmes ca. 1 uge inden servering.

 

IMG_1815

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *