Rabarbersaft

Rabarbersaft

IMG_1840

1 kg rensede vinrabarber

2 L vand

½ kg sukker

1 stang vanille (korn + stang)

2 stjerneanis

Rabarber renses og skæres i mindre stykker. Koges sammen med sukker, vand og krydderier ca. 10 min.

Afkøles i gryden helt, inden saften sies og hældes på rengjorte atamonskyllede flasker/glas.

Stilles på køl. Kan nydes med det samme eller indenfor en uge. Kan med fordel fryses. Husk ikke at fylde flaskerne helt – saft udvider sig når det fryses!

IMG_1846

 

 

Rabarber-Drinks

Lækre tips til inspiration:

Brug dette lækre rabarber koncentrat i velkomstdrinksen eller til en varm sommerdag på terrassen.

Bland 1/4  koncentrat med 3/4 skøn champagne og evt lidt is. Serveres med det samme….og i  rigelige mængder! MUMS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *