Drivhuset

Den store Passionbaggrund-blomst-ve

 

Min store passion er vores dejlig have med tilhørende drivhus. Ikke meget mere end 7 kvm – men men trods alt her drømme udleves om selvforsyneri! Det kniber med pladsen, så i første omgang ligges kræfterne i dyrkning af chili samt tomater. Og selvfølgelig krydderurter!

 

 

Vores næste store projekt er køkkenhave – i højbede. Læs mere om det på næste side .

De sidste år er der blevet eksperimenteret med bla syltning og tørring af chili. Herunder syltede jalapenos, knust tørret chili, chilipulver, chilismør, chili-olie og chili-snaps.

 

IMG_0715

 

.

Fornyelse af drivhuset

Året 2014 skulle det være – ny sokkel til drivhuset og dermed udnyttelse af pladsern, så der er kommer dobbelt op af kapillærkasser! Sikke en forandring. Samtidig er bunden blevet undersænket en anesle ca. 50 cm ned, så der nu er fuld stå højde i det relativt lille drivhus. Giver en helt anden rumopfattelse og plads. Ikke nok med vi kan dyrke tomater og chili nok til hele familien, nu kan der også blive plads til ungernes peberfrugt samt agurk. Når nu soklen alligevel skulle støbes påny – kunne en af vores andre syslerier og drømme komme til sin ret: Hobby Høns. På trods af en relativ lille villahave, kunne der sagtens findes plads til et lille hønsehus, læs mere om det på næste side Urban Farming.

Vores nye drivhus:

IMG_2831

 

IMG_3051

 

 

Sommer 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email