Rabarbersnaps

Rabarber LikørIMG_3336

Den søde smag af sol og sommer:

600 g Vin Rabarber

300 g sukker

1 stang vanille

1 flaske Brøndumssnaps Klar (Vodka kan også bruges – eftersmagen bliver knap så skarp)

Fremgangsmåde:

Rens rabarber og skær dem i mindre stykker. Kom dem i et patentglas sammen med sukker og vanillestang. Overhældes med snaps og trækker mellem 6 uger til 6 mdr inden den filtrers og trækker yderligere 1 måned inden den er klar til servering. Gem endelig de frafiltreret rabarber som smager skønt i bl.a kager. Prøv evt. disse rabarbermuffins.

Brug Likøren blandet i champagne som velkomstdrinks. Eller drik den som likør til kaffen.

Prøv at røre den med flødeskum til fx chokoladekage. Eller dryp over vanilleis.

Lav gerne en ekstra stor portion – har man først smagt denne skønne sommerdrik, smager det af mere!

Print Friendly, PDF & Email