Skøn tung chokolade Brownie med mandel-karameltop
Hvem elsker ikke chokolade?
Denne kage indfrier alle Cravings omkring chokolade i en skøn forening med mandler og karamel.
Tung og skøn.
Sød og syndig.

- 100 g smør
- 100 g Chokolade
- 150 g Sukker
- 2 små Æg
- 50 g Hvedemel
- 25 g Kakaopulver
- 1 knivspids salt
- 1 ds Kondenseret mælk
- 75 g Mandler
-
Smør og chokolade smeltes ved svag varme i en kasserolle under omrøring
-
Æg og sukker piskes til en luftig masse
-
Chokoladeblandingen vendes i æggemassen
-
Mel, kakao og salt blandes grundigt og vendes i dejen.
-
Hæld kagen i et fad med bagepapir.
-
Hak mandlerne og drys over. Gem lidt til at drysse på toppen til sidst. De bliver dejligt ristet og sprøde.
-
Hæld den kondenseret mælk over i et jævnt lag direkte fra dåsen.
-
Bages i ca. 40 min ved 170 grader varmeluft
Server gerne med friske frugter fx jordbær eller melon og en kugle vanille is.
Kagen kan med fordel bages dagen før. Opbevares ved stuetemperatur.