Hindbær-Marcipan kage

Hindbær-Marcipan kage

Hindbær marcipan kage
Ingredienser
  • 4 Æg
  • 200 g sukker
  • 1 tsk Vanillesukker
  • 175 g Smør
  • 1 tsk mandelessens
  • 100 g Marcipan
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 300 g Frosne hindbær
Fremgangsmåde
  1. Start med at piske æg, sukker og vanillesukker lyst og luftigt. Tilsæt mandelessens.

  2. Smelt smørret - evt i microovnen ca. 30 sek. - og tilsæt

  3. Riv marcipanen groft og rør i dejen.

  4. Bland hvedemel og bagepulver og vend i dejen

  5. Bred dejen ud i et fad 20 x 30 cm beklædt med bagepapir og fordel hindbærrerne over - tryk dem forsigtigt ned i dejen.

  6. Bag kagen 35 minutter ved 175 grader. Tjek med en kødnål om kagen er bagt i midten.

  7. Server med det samme hvis du vil nyde din kage sprød på toppen. Men kan sagtens gemmes til næste dag, hvor kagen er blød og svampet.

  8. Server gerne en fuldfed cremefraiche til.

Opskriftsnoter

Brug lige den type frugt du bedst kan lide - prøv fx med blommer, jordbær, brombær mv Og nyd et skønt glas likør til.

Print Friendly, PDF & Email
Switch to desktop version