Hindbær-Marcipan kage

- 4 Æg
- 200 g sukker
- 1 tsk Vanillesukker
- 175 g Smør
- 1 tsk mandelessens
- 100 g Marcipan
- 200 g hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 300 g Frosne hindbær
-
Start med at piske æg, sukker og vanillesukker lyst og luftigt. Tilsæt mandelessens.
-
Smelt smørret - evt i microovnen ca. 30 sek. - og tilsæt
-
Riv marcipanen groft og rør i dejen.
-
Bland hvedemel og bagepulver og vend i dejen
-
Bred dejen ud i et fad 20 x 30 cm beklædt med bagepapir og fordel hindbærrerne over - tryk dem forsigtigt ned i dejen.
-
Bag kagen 35 minutter ved 175 grader. Tjek med en kødnål om kagen er bagt i midten.
-
Server med det samme hvis du vil nyde din kage sprød på toppen. Men kan sagtens gemmes til næste dag, hvor kagen er blød og svampet.
-
Server gerne en fuldfed cremefraiche til.
Brug lige den type frugt du bedst kan lide - prøv fx med blommer, jordbær, brombær mv Og nyd et skønt glas likør til.